Privatni časovi srpskoga jezika 

Smatrate da vam je potrebno dodatno znanje iz srpskog jezika ili se niste na vreme posvetili učenju gradiva u školi. Na pravom ste mestu! Potrudiću se da vam kvalitetnim radom i maksimalnom posvećenošću prenesem znanje, olakšam i unapredim vaše školovanje.

iz ugla profesorke

O privatnim časovima

Mnogi roditelji se pitaju, kada je trenutak da pošalju decu na privatne časove.  Često su slabe ocene motivacija za dopunski rad. Međutim, moje iskustvo govori da učenici koji kontinuirano rade sa ciljem da nauče, a ne samo da poprave ocenu, postižu bolje rezultate, ne samo na redovnim proverama znanja već i na završnom ispitu. Svaka nova oblast iz književnosti, a naročito iz gramatike, zahteva dobro poznavanje prethodne oblasti. Moj zadatak je da prepoznam šta je učeniku od gradiva nejasno i teško i da, na  način koji on  razume, objasnim gradivo, naučim ga da pravilno koristi udžbenik i povezuje obrađeno sa novim gradivom. Cilj je uvek isti: da naučimo da razumemo gradivo i na taj način dođemo do trajnog znanja. Ovakvim radom, učenici se oslobađaju straha od učenja srpskog jezika, lakše usvajaju lekcije iz narednih oblasti, stiču samopouzdanje i razvijaju ljubav prema maternjem jeziku.

KLJUČNe brojke

%

KVALITETNOG RADA

%

POSVEĆENOSTI

%

USPEHA

%

ZADOVOLJNIH UČENIKA I RODITELJA

ČASOVI

Kome su namenjeni?

Časovi za osnovce

Mnogi učenici se već u ranoj fazi školovanja susreću sa lekcijama iz gramatike i književnosti, koje im nisu baš najjasnije. Da bismo im pomogli i olakšali učenje gradiva, sa časovima treba krenuti na vreme. Na pravom ste mestu da zavolite i razumete srpski jezik. Zakažite svoje časove već danas.

Časovi za srednjoškolce

Gradivo vam se nagomilava, ne razumete dela iz književnosti koja ste pročitali. Uspešni ste i želeli biste da idete na takmičenje ili možda želite da upišete fakultet, a na prijemnom polažete srpski jezik. Za sve što vam nije jasno, stojimo vam na raspolaganju.

Časovi za studente

Studirate srpski jezik i književnost i imate poteškoća sa pojedinim ispitima. Pripremanje ispita  od vas zahteva mnogo vremena i angažovanja.  Ako vam je potrebna pomoć, pozovite i zakažite termin za dodatne časove. Ne gubite samopouzdanje i spremni izađite na ispit!

Časovi za učenike od prvog do četvrtog razreda

Deca su vam krenula u školu, ali  obaveze vam ne dozvoljavaju da im se posvetite i pomognete oko školskih obaveza. Na časovima pružam pomoć u vezi sa izradom domaćih zadataka i učenjem i razumevanjem gradiva iz svih predmeta. Časovi mogu biti organizovani svakodnevno ili po potrebi.

UČITE OD KUĆE

Onlajn časovi srpskog jezika

Uskoro će biti omogućena opcija za sve učenike koji žele da pohađaju časove srpskog jezika iz svog doma. Sve što je potrebno jeste dobra internet veza, računar i veb-kamera. Ovo će omogućiti učenicima koji žive u drugim gradovima u Srbiji, a posebno u dijaspori, da na lakši način steknu znanja iz maternjeg jezika.

Zakažite svoje časove već danas

Mnogi, kada naiđu na poteškoće, ne žele pomoć i pokušavaju sve sami da reše ili čak odustanu. U nekim slučajevima, dovoljno je svega nekoliko časova da se pokrene motivacija kod učenika i da se učenik usmeri u  pravcu znanja, kako bi naredne oblasti mnogo lakše savladao. Roditelji, pratite potrebe svoje dece i budite im podrška u svakom trenutku!

Pogledajte cenovnikKontakt detalji
KLIKNI I POZOVI PROFESORKU