Приватни часови српскога језика

Сматрате да вам је потребно додатно знање из српског језика или се нисте на време посветили учењу градива у школи. На правом сте месту! Потрудићу се да вам квалитетним радом и максималном посвећеношћу пренесем знање, олакшам и унапредим ваше школовање.

ИЗ УГЛА ПРОФЕСОРКЕ

О приватним часовима

Многи родитељи се питају, када је тренутак да пошаљу децу на приватне часове.  Често су слабе оцене мотивација за допунски рад. Међутим, моје искуство говори да ученици који континуирано раде са циљем да науче, а не само да поправе оцену, постижу боље резултате, не само на редовним проверама знања већ и на завршном испиту. Свака нова област из књижевности, а нарочито из граматике, захтева добро познавање претходне области. Мој задатак је да препознам шта је ученику од градива нејасно и тешко и да, на  начин који он  разуме, објасним градиво, научим га да правилно користи уџбеник и повезује обрађено са новим градивом. Циљ је увек исти: да научимо да разумемо градиво и на тај начин дођемо до трајног знања. Оваквим радом, ученици се ослобађају страха од учења српског језика, лакше усвајају лекције из наредних области, стичу самопоуздање и развијају љубав према матерњем језику.

КЉУЧНЕ БРОЈКЕ

%

КВАЛИТЕТНОГ РАДА

%

ПОСВЕЋЕНОСТИ

%

УСПЕХА

%

ЗАДОВОЉНИХ УЧЕНИКА И РОДИТЕЉА

ЧАСОВИ

Коме су намењени?

Часови за основце

Многи ученици се већ у раној фази школовања сусрећу са лекцијама из граматике и књижевности, које им нису баш најјасније. Да бисмо им помогли и олакшали учење градива, са часовима треба кренути на време. На правом сте месту да заволите и разумете српски језик. Закажите своје часове већ данас.

Часови за средњошколце

Градиво вам се нагомилава, не разумете дела из књижевности која сте прочитали. Успешни сте и желели бисте да идете на такмичење или можда желите да упишете факултет, а на пријемном полажете српски језик. За све што вам није јасно, стојимо вам на располагању.

Часови за студенте

Студирате српски језик и књижевност и имате потешкоћа са појединим испитима. Припремање испита  од вас захтева много времена и ангажовања.  Ако вам је потребна помоћ, позовите и закажите термин за додатне часове. Не губите самопоуздање и спремни изађите на испит!

Часови за ученике од I до IV разреда

Деца су вам кренула у школу, али  обавезе вам не дозвољавају да им се посветите и помогнете око школских обавеза. На часовима пружам помоћ у вези са израдом домаћих задатака и учењем и разумевањем градива из свих предмета. Часови могу бити организовани свакодневно или по потреби.

УЧИТЕ ОД КУЋЕ

Онлајн часови српског језика

Ускоро ће бити омогућена опција за све ученике који желе да похађају часове српског језика из свог дома. Све што је потребно јесте добра интернет веза, рачунар и веб-камера. Ово ће омогућити ученицима који живе у другим градовима у Србији, а посебно у дијаспори, да на лакши начин стекну знања из матерњег језика.

Закажите своје часове већ данас

Многи, када наиђу на потешкоће, не желе помоћ и покушавају све сами да реше или чак одустану. У неким случајевима, довољно је свега неколико часова да се покрене мотивација код ученика и да се ученик усмери у  правцу знања, како би наредне области много лакше савладао. Родитељи, пратите потребе своје деце и будите им подршка у сваком тренутку!

Погледајте ценовникКонтакт детаљи
КЛИКНИ И ПОЗОВИ ПРОФЕСОРКУ